Account Manager België

Solliciteer nu

Accountmanager België

Als Accountmanager bij 2Solar Software ben je dagelijks bezig een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland en kom je te werken in ons bruisende Sales team.

Full-time

Word jij onze nieuwe collega?

Ongekende kansen. Jij, als accountmanager, ziet ze niet alleen, jij weet ze te pakken, vast te houden en eigen te maken. Niet alleen voor jezelf, maar juist voor onze planeet, jouw klanten en collega’s. In deze boeiende en uitdagende rol oefen je direct invloed uit op het verdere succes en de groei van 2Solar. Dat doe je samen met jouw collega’s vanuit een bewezen succesvolle methodiek. Stap jij aan boord van onze scale-up en help jij de energietransitie in Europa te versnellen? 

Wat ga je doen als accountmanager?

 • Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van langdurige klantrelaties. Jouw toekomstige klanten zijn installateurs, van 1 mans bedrijf tot corporate bedrijven, woningbouwcorporaties en gemeenten, die hun dienstverlening richten op duurzame energie;

 • Dit betekent dat alles tussen het eerste contact en opdracht tot jouw directe taken behoort, inclusief het geven van demo’s, maken van offertes en samenwerkingsafspraken;

 • Daarna zorg je voor een correcte overdracht van klanten naar de afdeling Implementatie & Support op een zodanige wijze dat je collega’s de oplossing die jij verkocht hebt, in de praktijk optimaal kan laten werken;

 • Natuurlijk bewaak je de voortgang van het salesproces, zodat de klant gaat ervaren dat niet alleen de SaaS-oplossing super goed is, maar ook de manier waarop jullie samenwerking vorm krijgt. Want tevreden klanten en een optimale klantbeleving is het uiteindelijke doel!

 • Met jouw advies begeleid je klanten in hun groei met de nodige uitbreidingen;

 • Als accountmanager bij 2solar software ben je een volwaardig klankbord voor jouw klanten. Vanaf het allereerste contact tot in lengte van dagen.

Wat moet je kunnen?
 • Je hebt een Hbo-diploma, bij voorkeur in een commerciële richting zoals Commerciële Economie of Bedrijfskunde. 
 • Je hebt affiniteit met de SaaS wereld, samen met commerciële ervaring.
 • Ervaring in de duurzame energiesector is mooi meegenomen, interesse daarin is een must.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

We bieden

 • Een informele werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling in de 2Solar Software Academy. Wij bieden jou als accountmanager een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, een auto, laptop naar keuze, 25 vakantiedagen en een salaris met vast en variabele deel waarbij je op jaarbasis uitkomt tussen de 40K en… de max, dat is aan jou.
 • Wij werken met een hecht, jong team. De meeste collega’s zijn tussen de 25 en 35 jaar oud. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een verzorgde lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!
 • Wij zijn pioniers en jij bent dat ook. Bij 2Solar Software krijg jij daarom de ruimte en vrijheid om jouw werk goed te doen. Er wordt niet op de minuut gekeken, want kwaliteit, verbetering en onze klanten verder helpen staan voorop.
 • Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Interesse? 

Ga jij ons sales team versterken als Accountmanager? We horen graag van je!