Implementatie Specialist Zuid

Solliciteer nu

Implementatie Specialist Zuid

Zoek je niet alleen een baan, maar wil jij ook echt impact maken? Ben jij een hands-on Implementatie Specialist die floreert in een dynamische, snelgroeiende en internationale omgeving? Dan zoeken wij jou!

Full-time · Heerlen

Wat ga je doen?

Als implementatie specialist ben je eindverantwoordelijke voor het onboarden van nieuwe klanten. Je houdt je bezig met een technische implementatie. Je zult het systeem klaarzetten, aangepast aan de behoeften van de klant. Daarnaast implementeer je 2Solar in de organisatie: je leert de klant hoe 2Solar ingezet wordt in hun bedrijfsvoering.

  • Analyseren van klantprocessen, waarna je adviezen uitbrengt over mogelijke software-implementatie.
  • Trainen en begeleiden van nieuwe relaties. Je maakt de nieuwe gebruikers wegwijs in de software.
  • Actief meedenken binnen het bedrijf; een proactieve houding brengt ons allebei verder.

    Wie zoeken we?

  • Je bent in het bezit van een Hbo-diploma. Dit omdat we werken met een complex product.
  • Je bent analytisch sterk, waardoor je klantbehoeften vast kunt stellen en vertalen naar een oplossing.
  • Je kunt mensen lezen als geen ander. Hierdoor kun je de klanten zo goed mogelijk bedienen. Je vindt het dan ook leuk om mensen dingen te leren, uit te leggen en te trainen.
  • Je krijgt veel zelfstandigheid, wat betekent dat je een opdracht netjes en gestructureerd van begin tot eind kunt uitvoeren. Hierbij hanteer je een logische volgorde en monitor je continu de behoeften. Omdat je werkt binnen de software (IT) wereld, is affiniteit hiermee erg belangrijk.

Wij bieden

Een werkplek tussen de meest gezellige en gedreven collega's. Hiervoor mag je zelf een laptop uitkiezen. Iedere dag staat er een gezonde en uitgebreide lunch voor je klaar. Op vrijdag doen we graag nog een drankje in de middag. Daarnaast hebben we regelmatig een leuk teamuitje.

Je geniet van minimaal 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast krijg je een competitief salaris en natuurlijk een goede pensioenregeling.

De mogelijkheid om door te groeien, omdat er regelmatig nieuwe functies ontstaan. Daarnaast krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. 2Solar blijft je continu stimuleren om meer uit jezelf te halen. Hoe hoog de lat ligt, dat bepaal je helemaal zelf!

Solliciteer nu!

Wil jij ons team in België versterken? We horen het graag!